Niemikotkan Lomamökit

Mökkilomat vuokraamme toistaiseksi vain pidempinä jaksoina.  

 

Kerro toivomasi mökki ja ajanjakso - tarkistamme varaustilanteen ja teemme sinulle tarjouksen. Hinnat vaihtelevat mökistä, ajankohdasta, vuokra-ajan pituudesta ja henkilömäärästä riippuen. pia.niemikotka@gmail.com tai heli.niemikotka@gmail.com.

 

Ajankohtaiset tarjouksemme:

 

Teerenkieppi kesäkausi 2023 3-5 kk jaksona 

  • 1-2 hlölle viihtyisä kesämökki järven rannassa. Oma iso pihapiiri, matala hiekkaranta, laituri ja soutuvene. Katettu valoisa ulkoveranta toimii kesäkeittiönä ja tuo lisätilaa. Verannalla kaasugrilli ja pirttikalusto. Siisti kompostoiva puucee sekä lämpökompostori pihapiirissä. Juomavesi haetaan kaivolta, mutta pesuvesi nousee saunaan pumpulla järvestä. Polttopuut kohtuukäyttö sisältyy hintaan.

Kotkansiipi - koko vuodeksi - vapautumassa syksyllä 2022  

  • 2-4 hlölle nykyaikainen ympärivuotiseen mökkeilyyn soveltuva huvila kauniilla järvimaisemalla. Katso lisää infoa ja kuvia mökin omalta sivulta.
Niemikotkan Lomamökkien Kalakotka -vuokramökki Hämeenlinnan Iittalassa Kotkajärven rannassa

Vuokrausehdot
 

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN
Varaus on sitova, kun vuokraaja on maksanut ennakkomaksun 200 eur. Loppuerä/erien maksamisen aikataulusta sovitaan vuokrauksen yhteydessä.

PERUUTUS
Peruutus tulee tehdä kirjallisesti. Vuokranmaksua ei palauteta, jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 1 kk ennen vuokrauksen alkamista.

Peruutuksen syynä ollessa oma tai lähiomaisen sairaus, onnettomuus tms. vuokraaja on oikeutettu saamaan maksamansa vuokran takaisin. Vuokranantajalla on oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syistä.

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUA VARAUS
Vuokranantaja voi peruuttaa varauksen ylivoimaisen esteen sattuessa, jolloin vuokraaja saa maksamansa vuokran takaisin.

Vuokraa ei makseta takaisin, mikäli mökissä / ympäristössä tapahtuu luonnonilmiöistä johtuvia muutoksia loman aikana (esim. myrsky/ukkonen – tilapäiset sähkökatkokset, järvilevä, yms poikkeukselliset sääilmiöt).

AVAIMEN LUOVUTUS
Mökin avain luovutetaan mökille saavuttaessa.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA
Mökki on vuokraajan käytössä tulopäivästä klo 16.00 alkaen (ellei muuta ole sovittu) lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Mökillä on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita häiritsemättä. Pesuaineita ei saa päästää järveen.

HENKILÖMÄÄRÄ
Mökissä saa yöpyä vuokrattaessa sovittu henkilömäärä. Teltan tai asuntovaunun/-auton käyttö mökin tontilla ilman vuokranantajan lupaa on kielletty.

LIINAVAATTEET
Vuokraaja tuo mukanaan liinavaatteet sekä pyyhkeet tai tilaa ne etukäteen vuokrauksen yhteydessä, 15 eur / hlö.

LOPPUSIIVOUS
Vuokraaja vastaa mökin siivouksesta vuokra-aikana ja vuokra-ajan päättyessä. Mökki tulee luovuttaa mahdollisimman samassa kunnossa, kuin se on ollut saavuttaessa. Loppusiivouksesta on ohjeistettu erikseen mökin huoneentaulussa.

Loppusiivouksen voi myös tilata vuokrauksen yhteydessä, jos sitä ei halua tehdä itse, hinta 200€. Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan ja korvaamaan vuokranantajalle mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.

MÖKIN VUOKRAUS ETEENPÄIN
Mökin jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on kielletty.

TUPAKOINTI
Mökissä tupakointi on kielletty.

LEMMIKIT
Pääsääntöisesti emme salli lemmikkejä; asia tulee keskustella varattaessa.

KOHTUUKÄYTTÖ SÄHKÖ, POLTTOPUUT, VESI, KAASU
Mökin vuokraan sisältyy mökkivarustuksen lisäksi kohtuukäytöllä polttopuita, sähköä, kaivovettä ja grillikaasua.

HUOMAUTUKSET
Mökin mahdollisista ongelmista tai vahingoista tulee ilmoittaa aina pikimmiten vuokranantajalle, jonka tulee pyrkiä viivytyksettä korjaamaan tilanne.

MUUTA

Pidemmästä vuokra-ajasta (yli 30 vrk) tehdään oma vuokrasopimus. 

Email
pia.niemikotka
@gmail.com
heli.niemikotka
@
gmail.com

Phone
Raija, päivisin, p. 050-527 2745
Pia, iltaisin, p. 045-186 6062
Heli, viikonloppuisin, p. 045-236 3339

Niemikotkantie 348
14500 Iittala

Hämeenlinna
Finland