Niemikotkan lomamökit sijaitsevat Niemikotkan niemen kärjessä keskellä luonnonkaunista Kotkajärveä


Mökit ovat erilaisia ja jokaisella niistä on oma vakiintunut asiakaskuntansa. Kaikilla mökeillä nautit runsaasta omasta rantaviivasta ja laajasta pihapiiristä.

Mökkiloman voit varata viikonlopuksi, viikoksi, kuukaudeksi, vuodeksi tai tarpeesi mukaan. Pyydä tarjous haluamastasi mökistä ja ajanjaksosta.


Mikä mökeistämme tarjoaa sopivimmat puitteet sinun lomallesi?  

2000 -luvun tilavat huvilamme Kotkansiipi ja Kotkansulka tarjoavat hyvät lomapuitteet asumiseltaan mukavuutta ja helppoutta haluaville. Jykevissä taloissa on mukava lomailla talvellakin. 

1990 -luvun tilavat mökkimme Kalakotka ja Ilves ovat oikeat valinnat korkeista oleskelutiloista ja laajoista puupinnoista pitäville. Mukavuudet löytyvät näistäkin, mutta perinteisemmällä mökki-ilmeellä sisustettuna.

1980 -luvun tilaihmeemme Kotkanuntuva ja Teerenkieppi ilahduttavat yksin matkailijoita, pariskuntia ja pieniä perheitä. Nimiensä mukaisesti nämä mökit ovat lämpimät ja tunnelmalliset.

Toiset kaksi 80-lukulaista mökkiämme ovat kesäiseen lomailuun soveltuvat Kaakkuri ja Tikkala. Tikkala on vuokrattu ympärivuotiseen käyttöön, mutta Kaakkuri tarjoaa edelleen rauhallisen kesäloman omasta pikkunimestä haaveileville.

1970 -luvun mökkivanhusta olemme parhaillaan päivittämässä viereen nousevalla 2010 -luvun huvilalla. Kumpikin on rakentamisesta johtuen poissa vuokrakäytöstä.

Katso mökkikuvaukset ja löydä oma suosikkisi. 


Lisätietoja ja varaustilanne: info@niemikotka.fi tai Raija, 050-5272745.


..soita pian, parhaat lomat viedään päältä.. 


 

Kuumailmapallo -lento & mökkiloma. 

Unohtumaton syntymäpäivälahja!